Kiest u voor kwaliteit en zorgeloosheid?

Bij Marwee bent u aan het juiste adres voor uw complete badkamer renovatie en/of toilet renovatie. We leveren alle merken sanitair en tegels. Wij verzorgen het ontwerp en adviseren bij het uitzoeken van sanitair, tegels, verlichting, verwarming, vloerverwarming enzovoort.

We verzorgen alle werkzaamheden die nodig zijn om een compleet nieuwe badkamer te realiseren.

Dus één aanspreekpunt voor het totale concept.

Dit resulteert in een zeer efficiënte uitvoering binnen een korte tijdspanne.

Verder vinden wij het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe trends, innovaties, technieken en producten. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring levert voor u een top eindresultaat op.

Ons werkgebied beperkt zich niet alleen tot Meerssen en de regio Maastricht, maar wij voeren werkzaamheden uit door geheel Limburg.

Wat kan marwee voor u betekenen?

Tijdens een eerste kennismaking bij u thuis worden al uw wensen betreffende ontwerp, sanitair en tegels uitvoerig besproken. Tevens wordt uw oude badkamer opgemeten.

Aan de hand van deze gegevens wordt een tekening van uw nieuwe badkamer opgemaakt. Uw wensen worden daarin zoveel mogelijk opgenomen.

Voor verdere informatie kunt u ons altijd mailen of bellen 0031(0)6-46267744.

Tijdens een tweede gesprek (in de showroom) wordt de tekening met bijbehorende offerte besproken. Op deze manier verkrijgen we dan een basis om door middel van een goed communicatief proces tot een definitief plan te komen. Op basis van dit plan kunnen wij dan een planning maken voor de totale realisatie van de werkzaamheden.

Maurice van Weersch